Toimitusehdot

Verkkokaupan tilaus ja toimitusehdot

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita (Tuotteet) jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Deco Corner) verkko-osoitteessa  www.decocorner.fi. Pyydämme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita Deco Cornerista. Tilaamalla Tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Suosittelemme että tulostat näistä ehdoista itsellesi kopion ja mikäli hyväksyt nämä ehdot klikkaa nappia “Hyväksyn ehdot”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi.

1.  Tietoja meistä

www.decocorner.fi on Internetsivusto jota hallinnoi Deco Corner. Y-tunnuksemme on 1501773-7 ja postiosoitteemme Itäkatu 7 E 25, 00930 Helsinki.

2.  Palvelun saatavuus

Kauppamme on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille. En voi valitettavasti hyväksyä tilauksia joissa toimitus olisi Suomen ulkopuolelle.

3.  Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla Tuotteita kaupasta vahvistat että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa.

4.  Sopimuksen syntyminen

(a)   Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla                 (Maksutavat).

(b)   Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos Tuotteen hinta Kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.

(c)   Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

(d)   Saat automaattisesti tilausvahvistuksen söhköpostiisi.

 1. Kuluttajan palautusoikeus

(a)   Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen. Voit tällöin palauttaa Tuotteen käyttäen postin ilmaista asiakaspalautuspalvelua. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta ja palautuskoodin. Täältä löydät Palautuslomakkeen (PDF) joka tulee liittää palautuslähetykseen. Kerro myös tilinumerosi mihin rahat palautettaan. Rahat palautetaan viiemistään 14 päivän jälkeen kun tuote on saapunut.

(b)  Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

(c)   Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita:

        Kun tuotepakkaus on avattu/käytetty.

 1. Tuotteiden toimitusaika

Varastossa olevat Tuotteet pyritään lähettämään seuraavan 3-5 arkipäivän aikana. Mikäli toimituksessa on viivästystä pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän. Decocorner – verkkokauppa ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiaakkaalle.

 1. Tuotteiden hinta

(a)   Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.

(b)   Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin Tuotteen osalta ilmoitettu.

(c)   Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja ellei niin ole erikseen jonkin Tuotteen kohdalla ilmoitettu.

(d)   Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä.

 1. Vastuumme

(a)   Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

(b)   Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.

(c)   Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.

(d)   Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

 1. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

 1. Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.

  11.   Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen verkkokaupassamme tapahtuu kassalla. Kun olet hyväksynyt maksutavan saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Verkkomaksu

Käytettävissä olevat verkkopankit:

 • Nordea
 • Aktia
 • Danske Bank
 • Osuuspankki
 • POP pankit
 • NOOA
 • Säästöpankki
 • S-pankki
 • Handelspankki
 • Ålandsbanken
 • Lähi Tapiola pankki

Luottokortti

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Maestro

Luottokortilla maksaminen Deco Cornerin – verkkokaupassa on turvallista sillä kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Maksu tapahtuu suojatun yhteyden avulla.

Tarkemmat maksuehdot:
http://checkout.fi/maksuehdot.html